[tahoe-dev] [tahoe-lafs] #645: connecting to sftp frontend using sshfs fails from linux client

tahoe-lafs trac at allmydata.org
Fri Apr 10 16:40:25 UTC 2009


#645: connecting to sftp frontend using sshfs fails from linux client
-------------------------------+--------------------------------------------
     Reporter:  azazel         |       Owner:          
         Type:  defect         |      Status:  reopened
     Priority:  minor          |   Milestone:  1.4.1   
    Component:  code-frontend  |     Version:  1.3.0   
   Resolution:                 |    Keywords:          
Launchpad_bug:                 |  
-------------------------------+--------------------------------------------
Changes (by zooko):

  * milestone:  1.4.0 => 1.4.1


Comment:

 So my understanding of this issue is that Alberto's patch makes it start
 working for Alberto's use case but stop working for Ryan's use case, and
 that there are no unit tests.  I'm going to revert this patch for
 Tahoe-1.4.0 release on the principle that Alberto's use case didn't work
 in Tahoe-1.3.0 but Ryan's did, and a regression is worse than "it still
 doesn't work".

 The next step should be for someone (Alberto?) to write unit tests.

 Moving this ticket to Milestone 1.4.1 and planning to revert the patch
 within the next 24 hours or so.

-- 
Ticket URL: <http://allmydata.org/trac/tahoe/ticket/645#comment:10>
tahoe-lafs <http://allmydata.org>
secure decentralized file storage grid


More information about the tahoe-dev mailing list