[tahoe-dev] Bug in 'backup' command

Andrej Falout andrej at falout.org
Tue Feb 17 00:00:01 UTC 2009


Funny you should ask that ... :-)

File name: (Perm Residency/Booklet 6 – General Skilled Migration.pdf)

Contains char: (–) Hex:(e2 80 93) Bits:3

Document originates from a government web site of an non-English
speaking country: Australia :-) Oi, Mate!

On a more serious note, this is becoming, well, serious. 'cp' also has
the same multybite problem.

Can you please advise when can we expect this issues to be resolved? I
will have to conclude my eval by the end of the month.


Kind regards,
Andrej Falout

On Tue, Feb 17, 2009 at 10:12 AM, Brian Warner
<warner-tahoe at allmydata.com> wrote:
> On Mon, 16 Feb 2009 21:38:03 +1100
> Andrej Falout <andrej at falout.org> wrote:
>
>> while running "tahoe backup":
>
>> sqlite3.ProgrammingError: You must not use 8-bit bytestrings unless
>> you use a text_factory that can interpret 8-bit bytestrings (like
>> text_factory = str). It is highly recommended that you instead just
>> switch your application to Unicode strings.
>> Command exited with non-zero status 1
>
> Rats, it's another unicode error. Am I right in guessing that this occurred
> with a file or directory that had non-ascii characters in its name? What
> is the return value of os.listdir() on the parent directory? (i.e. does
> it return Latin-1 bytes, or UTF-8 bytes, or what?).
>
> I've created #629 to track this one.
>
> thanks,
>  -Brian
>
> #629: http://allmydata.org/trac/tahoe/ticket/629
>



-- 
Andrej Falout
AU: +61 (410) 463 735 NZ: +64 (21) 0256 6825 US: +1 (360) 488 0970



More information about the tahoe-dev mailing list