[tahoe-dev] Trying to build tahoe-lafs

Charles N Wyble charles at knownelement.com
Wed Mar 30 07:10:13 UTC 2011


harles at charles-laptop:~/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2$ 
python setup.py build
Traceback (most recent call last):
   File "setup.py", line 78, in <module>
     import setuptools; setuptools.bootstrap_install_from = egg
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/setuptools/__init__.py", 
line 2, in <module>
     from setuptools.extension import Extension, Library
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/setuptools/extension.py", 
line 2, in <module>
     from dist import _get_unpatched
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/setuptools/dist.py", 
line 6, in <module>
     from setuptools.command.sdist import sdist
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/setuptools/command/sdist.py", 
line 5, in <module>
     import os, re, sys, pkg_resources
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/pkg_resources.py", 
line 2628, in <module>
     working_set.require(__requires__)
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/pkg_resources.py", 
line 676, in require
     needed = self.resolve(parse_requirements(requirements))
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/pkg_resources.py", 
line 580, in resolve
     requirements.extend(dist.requires(req.extras)[::-1])
   File 
"/home/charles/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2/setuptools-0.6c16dev3.egg/pkg_resources.py", 
line 2181, in requires
     "%s has no such extra feature %r" % (self, ext)
pkg_resources.UnknownExtra: foolscap 0.6.1 has no such extra feature 
'secure_connections'
charles at charles-laptop:~/projects/bluejacket/allmydata-tahoe-1.8.2$


Help?

Tried looking around on google as well as the tahoe docs and couldn't 
find anything. If this is a known issue feel free to point me at the 
manual and say RTFM.



More information about the tahoe-dev mailing list